Az online adománybolt hatékony működtetése tárgyi adományok segítségével.

Egy non profit szervezet számára több szempontból is kiváló lehetőségeket biztosíthat egy adománybolt hatékony működtetése.
Az első szempont természetesen az, hogy anyagi forráshoz juthatunk. Mindez oly módon történhet, hogy a támogatóktól érkező tárgyi adományok online értékesítéséből befolyó összeget a szervezet saját céljainak megvalósítására fordíthatja.
Tárgyi adomány lehet bármilyen tárgy, mely az adományozó számára vagy értéktelennek tűnő (csak a helyet foglaló…) “kacat” vagy olyan egyértelműen kisebb-nagyobb értéket képviselő dolog, melytől megválnának a támogatott szervezet javára.

Innen a szlogen: “Ami Önnek felesleges, az alapítványunknak fontos támogatás lehet!”

Az adományboltoknak környezetvédelmi szempontjuk is van, mivel felesleges, kidobásra szánt javakat új gazdát találhatnak és nem az újat kell megvásárolni, illetve nem a kukában végzik. A felajánlott tárgyi adományok elszállítását alapítványunk megszervezi.

Ezeken kívül nem csak szervezetünk jár jól, hanem az online adományboltból vásárlók is jól járhatnak, mert jó árut jó áron vásárolhatnak. Esetleg olyan termékeket találnak kínálatunk között, amit máshol nem találhatnak meg!

KÖSZÖNJÜK, HA TÁRGYI ADOMÁNYOKAT AJÁNLANAK FEL SZÁMUNKRA.

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük